(P) Rochii de seara – Aisle Style

Rochii de seară

Mergi la o nuntă, un bal sau un majorat? Atunci cu siguranță una dintre cele mai mari probleme este cum te îmbraci. Rochie…scurtă? Lungă? Dar ce culoare? Cu dantelă sau fără? Dreaptă sau cu volănașe? Cu mâneci sau fără? Sau poate ar fi mai bine o salopetă eleganță? Întrebările sunt nelimitate și pe măsură ce cauți ceva, găsești din ce în ce mai multe modele și devine tot mai greu să alegi unul care ți se poteiveste.
 E destul de dificil să găsești un model de rochie care nu doar să îți vina bine și să fie pe măsură ta, dar să se și potrivească cu mulțimea de imagini la care te-ai uitat pe Pinterest sau Weheartit.

Un alt impediment atunci când vine vorba de alegerea rochiei este faptul că sub nicio formă nu vrei să apari cu aceeași rochie cu care este îmbrăcată X sau Y. Așadar, o variantă destul de bună ar fi să o comanzi online. Unul dintre cele mai potrivite magazine de acest tip este, în opinia mea, Aisle Style. Aici poți găsi o selecție foarte variată de rochii de seară și chiar și rochii de mireasă.

În funcție de preferințele tale dar și de siluetă, poți alege o rochie scurtă, sau lungă. Cât despre culoare, posibilitățile sunt nelimitate. Totuși, dacă vrei să fii în centrul atenției poți oricând să contezi pe o rochie lungă, roșie. De asemenea, îți sugerez să nu te uiți doar la colecția de anul acesta (vezi aici colecția de rochii 2017) ci și la cele din sezoanele trecute. Totodată, dacă bugetul pe care vrei să îl aloci pentru achiziția rochiei este unul ceva mai mic, poți încerca să cauți în categoria de rochii la preț redus.

Livrarea? Conform informațiilor de pe site-ul Aisle Style, comandă va ajunge în aproximativ o săptămână (excepțiile făcând zilele de sărbătoare pe care le poți găsi la ei pe site aici). Că metode de plată poți alege să plătești cu cardul VISĂ sau Mastercard. Cât depre calitate… această cred că poate fi garantată de vedetele care au ales să le poarte rochiile: Emilia Clarke, Anne Hathaway, Katy Perry și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *