ArtMandy

Through art you can create your own universe…

DorAlix Galaxy – Bijuterii lucrate manual

Prin artă îți poți crea propriul univers

Asta a fost ideea de la care am început să scriu aici pe blog, ideea de la care pleacă majoritatea lucrurilor pe care le creez.

Un univers în care totul este posibil, un univers în care nu ne mai pierdem în grijile cotidiene, în rutină, în graba de a ajunge la serviciu dimineața, în fuga după autobuz, după metrou, în nervii din trafic. Un loc în care să evadezi atunci când ai nevoie. Un loc în care să te umpli de energie. O stea căzătoare care îți îndeplinește o dorință. Un impuls să mergi mai departe chiar și atunci cand totul pare imposibil.

Așa s-a născut și ideea colierelor galaxie, un concept pe care l-am dezvoltat împreună cu prietena mea Gheorghe Teodora (Dora) și pe care l-am intitulat, pe scurt, DorAlix.

Ne-am dorit să creăm ceva unic, cu suflet. Niște accesorii care să își spună singure povestea. Astfel, creațiile noastre sunt în principal bijuterii (coliere, brățări, inele, cercei, broșe) pictate manual ce au ca tematică galaxia. Ideea de la care am plecat a fost aceea de a crea niște accesorii unicat, care să se diferențieze de cele de serie existente deja pe piață.

Galaxiile DorAlix reprezintă un spațiu de evadare nu doar în ceea ce privește rezultatul final, cât și din punctul de vedere al procesului de creație. Este o modalitate de exprimare atât pentru noi, cât și pentru cele care le poartă. Fiind pictate manual (nu doar imprimate), fiecare își poate alege culorile care îi reprezintă propria galaxie. Nu există limite.

Alege culorile galaxiei tale! Lasa-ne un mesaj pe Facebook sau pe Instagram!

În viitor ne dorim să ne dezvoltăm și mai mult și să creăm accesorii și mai variate, cu aceeași tematică. Niște mici universuri pe care poți să le porți cu ține și care să îți poarte noroc.

DorAlix este astfel un proiect la început de drum, pe care îl puteți găsi pe social media atât pe Instagram cât și pe Facebook, si am fi recunoscătoare dacă ne-ați susține cu un like și / sau un share, pentru a face cât mai cunoscut acest proiect.

Toate acestea le puteti achizitiona lasand un mesaj privat pe profilul de Instagram sau pe pagina Facebook.

Pe 20 și 21 aprilie 2019 între orele 12:30-19:30 ne puteți găsi și la târgul de handmade For the Love of Fashion care va avea loc în București, la The Vintage Pub, strada Smârdan, nr. 43, Centrul Vechi.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 ArtMandy

Theme by Anders Norén