ArtMandy

Through art you can create your own universe…

Care este rochia perfectă pentru vară?

E dimineața devreme. Soarele abia a răsărit deasupra mării. Câțiva iși beau cafeaua și se relaxează pe balcon. Un copil aleargă fericit că merge sa vadă marea și să se joace în nisip, în timp ce părinții iși fac griji că poate au plecat prea târziu de la hotel. „Dacă nu mai sunt șezlonguri libere?” Se aud doar pescărușii și valurile. E o zi perfectă de vară.

Dar care ar fi ținuta potrivită pentru o astfel de zi? Cred că cea mai buna alegere rămâne totuși rochia. Însă ce tip de rochie? Pentru unii, rochia perfectă de vară este cea mulata, care îți pune corpul în evidență. Scurtă sau lungă? Cu crăpătură sau fără? Dreaptă sau cu falduri?

Din punctul meu de vedere rochia perfectă pentru vară este simplă și confortabilă. Este acea rochie înflorată, cu falduri și cu volane, dintr-un bumbac ușor, din mătase sau din voal. Acea rochie care îți confera atât libertate de mișcare, cât și feminitate. O rochie care să fie suficient de versatilă încât să o poti purta la cât mai multe ocazii: pe plajă, la o plimbare prin parc sau la o cină la restaurant.

O astfel de rochie este cea pe care o puteți vedea și în imaginile de mai jos, și despre care aș fi curioasă să aflu ce părere aveți.

Care este rochia perfectă de vară pentru voi?

Nu uitați să mă urmăriți și pe social media!

INSTAGRAM | PINTEREST

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 ArtMandy

Theme by Anders Norén