ArtMandy

Through art you can create your own universe…

Bentițele – accesoriul cel mai căutat sezonul acesta

Ce au în comun Jane Taylor, Kate Middleton sau Blair Waldorf din serialul Gossip Girl? Bentițele. De-a lungul timpului acestea au fost o parte esențială a outfit-urilor lor.

Sezonul acesta accesoriile de cap, dar mai ales bentițele, sunt din ce în ce mai întalnite, așa că, în articolul de săptămâna această am să vă prezint câteva tipuri de bentițe, dar și cum pot acestea să fie purtate în funcție de ocazie.

Bentițele sunt extrem de versatile și pot fi purtate atât la outfit-uri casual, cât și la birou sau la alte evenimente mai importante. Ele sunt potrivite atât pentru femeile cu părul scurt cât și pentru cele cu părul de lungime medie sau lung. Important este să alegi formă și culoarea potrivită pentru ținuta ta. Am împărțit bentițele în trei mari categorii: bentițe colorate sau înflorate, pentru ținute casualbentițe din catifea și bentițe elegante cu pietre și perle.

Dacă cele din prima categorie sunt potrivite pentru ținute de plajă, pentru plimbări în parc, festivaluri sau alte evenimente relaxate, cele din a două categorie pot fi încadrate atât la ținute casual, cât și la ținute office, pentru birou. Pentru evenimentele mai importante (nunți, botezuri, aniversări etc.), unde este necesară o ținută mai elegantă, sunt recomandate bentițele cu aplicații din paiete, cristale, pietre sau perle. Mai jos puteți vedea câteva imagini selectate de pe Pinterest, dar și trei dintre modelele de bentițe din colecția DorAlix Accessories (instagram: @doralixaccessories).

Bentițe colorate și înflorate, pentru ținute casual

Bentițe din catifea

Bentițe elegante cu pietre si perle

Tu cum incluzi bentițele în outfit-urile tale? Care sunt bentițele tale favorite?

(Toate imaginile cu exceptia celor marcate cu „Instagram: @doralixaccessories” sunt preluate de pe Pinterest)

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 ArtMandy

Theme by Anders Norén