ArtMandy

Through art you can create your own universe…

Memories – Chic Peonies

Duminică seara, ziua femeii, ascultam cel mai recent vlog al Alinei Ceușan (îl puteți găsi aici), când mi-am amintit că am încercat acum mult timp să scriu un blog pe care l-am intitulat „Chic Peonies”, și mai apoi l-am redenumit în „A Wild Peony”. M-am întrebat, ce s-a întâmplat cu el și dacă mai există pe undeva pe Internet… și există.

Majoritatea articolelor au fost mutate aici, pe ArtMandy.ro și au sfârșit șterse (habar nu am de ce am făcut asta), dar mai există câteva postări foarte vechi. Și prin „vechi”, mă refer la postări din 2015 … acum cinci ani … nu îmi vine să cred că a trecut atât de mult timp.

DE CE BUJORI?

De ce bujori? Ei bine, în primul rând, mi-a plăcut felul în care suna… „Peonies” … În al doilea rând, bujorii sunt niște flori superbe și unice. Sunt florile lunii mele de naștere, mai, au un parfum minunat și pot fi găsite în întreaga lume în diverse culori. Dar, pe lângă asta, au și niște semnificații deosebite în unele legende. În China și Orientul Îndepărtat, acestea au fost simbolul unei vieți prospere și vesele, al onoarei, al frumuseții și al inteligenței.

„Stilul este un mod de a spune cine ești fără să fii nevoit să vorbești” ~ Rachel Zoe

Acesta a fost citatul pe care l-am folosit atuncti. Și încă mai cred în el, deși în prezent heading-ul blogului este altul… „Through art, you can create your own universe…

CE se întâmplă cu vechile postări?

Le voi publica pe toate aici, deoarece cred că ar fi frumos să am toate postările mele pe blog într-un singur loc.

Stay tuned!

Vă urez tuturor o primăvară frumoasă, însorită și plină de iubire și căldură în suflete! La mulți ani de Ziua Femeii!

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2020 ArtMandy

Theme by Anders Norén