Despre

„Prin artă îți poți crea propriul univers.”

Am hotărât că trebuie să lucrez mai mlt pentru a îmi îndeplini visul. Am hotărât că trebuie „să fac mai mult din ceea ce mă face fericită”. Acesta a fost momentul în care am decis să creez acest blog.

Era noapte. Mă gândeam la blog, la faptul că aș putea să arăt tuturor ceea ce fac… la modă și la artă. Voiam  să împărtășesc cu toți faptul că, „prin artă îți poți crea propriul univers”… fraza asta mi-a trecut fulgerător prin minte și a rămas acolo, bine întipărită. Știam că aceasta va reprezenta logoul siteului. Dar ce nume aș fi putut să îi dau? O decizie grea, mai ales pentru că, odată ales, ar fi fost destul de complicat să îl mai schimb. M-am gândit la mine, Mandy, (așa îmi spun părinții și da, nu are nici o legătură cu numele meu) și m-am gândit la ceea ce fac: haine, accesorii lucrate manual, bijuterii, decorațiuni, quilling… într-un cuvânt, Artă. Da! Acesta avea să fie numele locului în care îmi voi crea propriul univers: ArtMandy!

Acest lucru se întâmpla undeva prin 2015, iar de atunci ArtMandy a suferit mai multe schimbari.

Giurgițeanu Alexandra – am studiat Designul Vestimentar la Școala Populară de Arte, Brașov – în prezent studiez Informatica Economică la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul A.S.E. București.

Sunt deschisă la colaborări, atât cu branduri cât și cu alți bloggeri. Dacă sunteți interesați, puteți citi mai multe aici, sau îmi puteți trimite un email la adresa contact@artmandy.ro

Nu uitați să mă urmăriți și pe social media!

FACEBOOK || INSTAGRAM ||  PINTEREST  || GOOGLE+